Про це розповідають на My Domaine.
Кері розповіла, що часто корисні властивості можуть бути зменшені через додавання ароматизаторів.
Користь зеленого чаю зменшується при додаванні ароматизаторів і будь-яких інших добавок і підсолоджувачів. Тому я б рекомендувала відмовитися від використання таких популярних у наші дні гранатового або журавлинного чаю. Потрібно вибирати якісний і натуральний зелений чай без додаткових непотрібних інгредієнтів,
– радить вона.
Глассман також зазначає, що корисними буде додавати в зелений чай фрукти, м'яту, а також журавлину або будь-які інші добавки, але лише виключно в чистий і натуральний чай без ароматизаторів.
Читайте також: Чим корисний зелений чай: головні властивості
Цікавою особливістю при виборі чаю є розмір листків. На думку дієтолога, зелений чай з великими листками – це індикатор його якості.
Кері також рекомендує пити гарячий зелений чай – таким чином організм отримує максимальну користь від напою, на відміну від чаю з льодом, корисні властивості якого зменшуються.