Про це повідомляє "Країна здоров'я".
Читайте також: Які продукти не можна їсти на сніданок
Науковці провели масштабний експеримент, який тривав протягом 10 років. У дослідах взяли участь близько півтори тисячі осіб.
З'ясувалося, що деякі продукти, що продаються в ресторанах швидкого харчування, позитивно впливу на роботу головного мозку.
Наприклад, страви, при приготуванні яких були використані курячі яйця, містять в собі велику частку вітаміну B4. За рахунок цього істотно посилюється стимуляція розумової діяльності і розвивається здатність логічно мислити.
Фаст-фуд може бути корисним для роботи мозку
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.