Про це повідомляє Cosmopolitan.
Як правило, більшість чаїв заварюються стандартно: берете чайну ложку з купкою листя рослини, яка вам до вподоби, заливаєте повною склянкою окропу і даєте настоятись близько 10 хвилин. Щоб був ароматніший та стійкіший запах чаю, його варто наляти в термос або в іншу закриту посудину. Після настоювання – проціджуйте в чашку.
Читайте також: Як правильно заварювати чай: корисні підказки
ТОП-10 смачних рослин для запарювання чаю:
Чебрець;
Ромашка;
Шипшина (перед заварюванням сухі плоди злегка розчавіть);
Конюшина;
Троянда;
Лимонна м'ята;
Фенхель (кореневища, насіння);
Суничні листя;
Лаванда;
Липа.
Читайте також: Як зробити зелений чай кориснішим: поради експерта