Про це повідомляє Cosmopolitan.

Як правило, більшість чаїв заварюються стандартно: берете чайну ложку з купкою листя рослини, яка вам до вподоби, заливаєте повною склянкою окропу і даєте настоятись близько 10 хвилин. Щоб був ароматніший та стійкіший запах чаю, його варто наляти в термос або в іншу закриту посудину. Після настоювання – проціджуйте в чашку.

Читайте також: Як правильно заварювати чай: корисні підказки

ТОП-10 смачних рослин для запарювання чаю:

Чебрець;

Ромашка;

Шипшина (перед заварюванням сухі плоди злегка розчавіть);

Конюшина;

Троянда;

Лимонна м'ята;

Фенхель (кореневища, насіння);

Суничні листя;

Лаванда;

Липа.

Читайте також: Як зробити зелений чай кориснішим: поради експерта