Про це пише Cosmo.
Читайте також: Гарбуз: користь та шкода головного продукту осені
Через те, що гарбуз багатий на нікотинову кислоту і вітаміни групи B, щоденне вживання добре вплине на шкіру. Гарбуз дарує шкірі свіжість і здоровий зовнішній вигляд.
Вживання гарбуза добре вплине на серце. Через дієтичні волокна гарбуз здатний знизити до 40% ризик серцево-судинних захворювань.
Насіння гарбуза містить амінокислоту триптофан, що здатна забезпечити внутрішній спокій. Також цей продукт сприяє кращому виробленню серотоніну для міцного сну.
Через низьку калорійність продукт допоможе боротися з нападами переїдання. Тривале вживання гарбуза є чудовою профілактикою онкозахворювань.
Масло гарбузового насіння містить фітоестрогени, що захищають від стрибків кров'яного тиску. Тривале вживання гарбузу зміцнює зір, робить міцнішими зуби й кістки через вміст вітаміну A.
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.