Медики переконують, що сушена полуниця підвищує рівень гемоглобіну в крові, перешкоджаючи розвитку залізодефіцитної анемії, пише "Радіо Максимум".
Читайте також: 7 причин з'їсти полуницю: у чому користь ягоди
Сушена рослина прискорює метаболізм в організмі та прискорює схуднення. Вчені заявляють, що сушена полуниця захищає кишечник і шлунок від вільних радикалів і ракових пухлин. Для цього ефекту людині необхідно вживати 10-15 ягід щодня.
Рослина є потужним афродизіаком.
Корисні властивості сушеної полуниці зберігаються впродовж 2 років. Для цього помістіть сушені ягоди у скляну банку і закрийте герметично, помістіть її у темне та сухе місце.
До слова, вчені з Італії у ході досліджень встановили, що полуниця сприяє запобіганню небезпечних онкологічних захворювань. Смачна ягода може боротися проти агресивних форм раку молочної залози.
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.