Таку думку він висловив на своєму сайті.

Читайте також: Що таке синдром чистої тарілки і що з ним робити: пояснення Комаровського

Комаровський назвав манку кашею для "нещасної країни, яка голодує". Все тому, що вона створює відчуття ситості, адже перебуває у кишечнику тривалий час. Проте практично нічого корисного, крім вуглеводів, вона не містить.

Лікар пояснює це тим, що пшеницю, з якою роблять манку, максимально очищують від усього.

До слова, хоча і каші вважаються корисною стравою, лікарі наголошують – не всі крупи позитивно впливають на здоров’я.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділіЗдоров'я.