За словами експертів, під час природного квашення капуста, огірки отримують нові властивості, пише портал Neboley.
Йдеться про овочі, при приготуванні яких не використовується оцет, а як консервант застосовують цукор і звичайну сіль.
Квашена капуста містить у кілька разів більше аскорбінової кислоти і бета-каротину, ніж у свіжого овоча.
Фініки, інжир, родзинки, курагу також треба їсти в зимовий час. У них великий вміст клітковини, повний комплект вітамінів і мінералів, а також необхідних амінокислот.
У м'якоті сухофруктів, особливо фініків, міститься велика кількість калію, необхідного для хорошої роботи кишечника. Також ці продукти багаті на амінокислоти.
Крім того, в усіх сухофруктах в різних кількостях є магній, цинк, селен та залізо.
Читайте також: Три продукти, які мають бути у раціоні кожен день