Про це заявила група міжнародних вчених, яка оприлюднила результати дослідження щодо властивостей сала, пише Foodandmood.
Науковці вивчили складові компоненти сала і визначили, що продукт багатий на вітаміни В12 та С. Також у салі є марганець, залізо і селен, який, зазвичай, міститься у горіхах, гречці та вівсянці.
Читайте також: Що станеться з організмом, якщо на місяць стати веганом: експеримент
Фахівці рекомендують сало перетерти, додавши туди гвоздику, імбирний корінь і корицю. Цю суміш слід приймати щодня по чотири ложки.
Сало допомагає зміцнювати імунітет
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.