Прекрасно справляється з симптомами похмілля азіатський суп з локшиною, зварений на яловичому бульйоні. Суп називається "старий непитущий". Про це пише Ladyhealth.
Вхідні в його склад білкові, вуглеводні продукти, сіль і мікроелементи являють собою ідеальне поєднання речовин для боротьби з наслідками похмілля.
Рецептура супу трохи відрізняється в різних місцях, але основні його інгредієнти – локшина, солона яловичина, цибуля, соус соєвий і варене круто яйце. Ще туди входить куряче м'ясо або креветки.
Читайте також: Популярні рецепти здорового життя, які насправді повна нісенітниця
Вперше такі властивості супу виявили американські солдати, що базувалися в 1950 році в Кореї. Вони й привезли рецепт супу в Новий Орлеан, де це блюдо несподівано набуло шаленої популярності.
Дослідники відзначають, що похмілля для організму – це стан інтоксикації або отруєння алкоголем. Пофарбовані напої містять більшу кількість речовин, що викликають похмілля, ніж горілка, наприклад. Кожен з продуктів, що входять до складу супу, виконує своє завдання.
Яйця знешкоджують отруйний ацетальдегід, сіль компенсує натрієво-калієві втрати, м'ясні і рибні продукти не дають накопичуватися речовинам, що викликають головний біль.