Про це повідомляє "Країна здоров'я".

Зі слів фахівців, дуже важливо – яку саме крупу використовують для приготування вівсяної каші.

Читайте також: Скільки меду можна з'їдати протягом дня

Найкорисніша вівсянка – з цільних зерен вівса, але для її приготування потрібно досить багато часу, тож більшість любителів такого сніданку надають перевагу каші з круп.

Адже приготувати їх можна за кілька хвилин – просто залити потрібну кількість пластівців окропом. Але користі в такій каші набагато менше, особливо, якщо в ній додатково міститься цукор, шматочки фруктів та інші додатки.

Кашу з додатками взагалі не рекомендовано часто вживати – так можна набрати зайву вагу і зіпсувати кишечник.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.