Дієтолог Галина Незговорова порадила, які харчові продукти можуть позитивно вплинути на стан печінки, передає 1+1.
Що робити для здоров’я печінки:
Харчуватися слід не менше 3-4 разів на день невеликими порціями, не переїдати і не голодувати.
З раціону треба виключити копчене, жирне, смажене, консерви та алкоголь.
Печінці найбільше необхідні білкові продукти: яйця, м'ясо, риба.
А також продукти, які багаті на клітковину: крупи, овочі, фрукти, ягоди та зелень.
Дієтолог радить пити достатню кількість чистої води, натуральних соків, нежирних кисломолочних продуктів.
Більше гуляйте на свіжому повітрі.
Читайте також: Дієтолог назвала типові помилки українок під час схуднення