Про це розповіла та поділилась рецептом відомий дієтолог Оксана Скиталінська на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Як приготувати корисний квас з буряка: рецепт від дієтолога

Рецепт приготування ананасового квасу:

Ананас ретельно помийте губкою.

Зріжте шкірку та серцевину.

Покладіть їх у літрову банку, а зверху – декілька сухих квіточок гвоздики.

Приготування заливки: візьміть 700 мл фільтрованої води, додайте чайну ложку порошку кориці та чайну ложку цукру (для кращого результату – збийте все в блендері).

Залийте ананас, обмотайте чистою полотняною тканиною і залишите при кімнатній температурі на 2-3 дні.

Протягом дня помішуйте кілька разів.

Потім готовий квас перенесіть у холодильник і вживайте по 1-2 склянці в день.