Про це розповіла та поділилась рецептом відомий дієтолог Оксана Скиталінська на своїй сторінці у Facebook.
Читайте також: Як приготувати корисний квас з буряка: рецепт від дієтолога
Рецепт приготування ананасового квасу:
Ананас ретельно помийте губкою.
Зріжте шкірку та серцевину.
Покладіть їх у літрову банку, а зверху – декілька сухих квіточок гвоздики.
Приготування заливки: візьміть 700 мл фільтрованої води, додайте чайну ложку порошку кориці та чайну ложку цукру (для кращого результату – збийте все в блендері).
Залийте ананас, обмотайте чистою полотняною тканиною і залишите при кімнатній температурі на 2-3 дні.
Протягом дня помішуйте кілька разів.
Потім готовий квас перенесіть у холодильник і вживайте по 1-2 склянці в день.