Дієтологи ж запевняють, що якщо ви намагаєтесь харчуватись правильно, то про смажену їжу взагалі варто забути.

Давно відомо, що смажити на соняшниковій олії не можна, адже при нагріванні вона перетворюється на канцерогени – токсичні речовини, які отруюють наш організм.

Читайте також: Вчені зробили гучне відкриття щодо виникнення раку

Майже не утворює різних шкідливих речовин при нагріванні сало. Однак з ним треба бути обережним та не зловживати, лише змазати сковорідку.

Однак якщо обирати менше зло, то все ж смажити краще на оливковій олії. Вона є мононасищеною та не утворює різних токсичних речовин. Але найкраще, радять дієтологи, їжу тушкувати та припускати, тобто тушкувати на воді.