Як стверджують дієтологи, груші не варто вживати людям, які мають підвищений рівень цукру, а серед родичів є діабетики. Також груші варто вилучити з раціону тим, хто страждає від синдрому роздратованого кишечника.
Читайте також: Рецепт ароматного варення з груш, яке зігріє вас взимку
У грушах міститься багато цукрів і клітковини. Дієтологи рекомендують ласувати не солодкими, а кисло-солодкими сортами груші, – але в будь-якому випадку обмежено.
А от люди, котрі не мають проблем з травленням та діабету, можуть насолоджуватися грушами. Цей фрукт також зможе допомогти схуднути та підтримувати фігуру. Вживання груш, до того ж, допоможе нормалізувати артеріальний тиск та зміцнити імунітет.