Про це розповів професор Тоні Мосс з університету Південного банку у Лондоні, пише Daily Mail. Він провів дослідження, під час якого група добровольців пила горілку та тонік.

Читайте також: Чому небезпечно розігрівати рис: медики здивували поясненням

Після цього вони пили міцну каву – під час вимірювання рівень алкоголю у крові не зменшився, а чітка координація рухів не відновилась.

За словами Тоні Мосса, існує один-єдиний спосіб позбутись похмілля – перечекати. Це може зайняти від двох до трьох годин. І жоден напій – ні кава, ні звичайна питна вода не прискорять процесу протверезіння.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.