Про це повідомили вчені, які отримали відповідні результати досліджень, передає "Країна здоров'я".
"Вживайте рибу, щоб зменшити ризик розвитку алергії у ваших дітей", – зазначила науковець Карін Йонссон з Університету Чалмерса в Швеції.
Читайте також: Як вберегти дитину від сонячних променів: поради від МОЗ
Окрім того, діти, які їли рибу, яйця і борошно в ранньому віці, мали низький ризик розвитку алергії. А все завдяки вмісту у крові Омега-3, яка є в цих продуктах.
Рівень збільшується зі споживанням мамою жирної риби. Матері дітей з високою часткою Омега-3 в крові їли багато риби під час вагітності та лактації, а також ми могли побачити докази цього в грудному молоці,
– зазначила Йонссон.