Вживати до їжі більше червоної цибулі варто через її дуже корисні властивості.
1. Червона цибуля є джерелом вітамінів А, В, С і РР. Такий склад стимулює метаболізм, сприяє схудненню та омолодженню шкіри.
Читайте також: Чому під час їжі варто розмовляти: пояснення
2. Вона стимулює роботу травного тракту, адже містить кислоту.
3. У червоній цибулі міститься велика кількість антоціанів, які і надають їй характерний колір. Ці речовини зміцнюють імунітет, стінки кровоносних судин і допомагають боротися з інфекціями.
4. Ще одна цінна властивість – вона знижує рівень холестерину. Якщо щодня вживати червону цибулю, то через кілька місяців рівень холестерину в організмі впаде на 20%.
3. Також ця цибуля має антисептичні властивості, що корисно при вірусних і бактеріальних хворобах. У народній медицині її використовують для лікування і профілактики глистової інвазії і лікування ясен.
Цибуля знижує рівень холестерину та сприяє омолодженню шкіри
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.