Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

Серед правил, Євген поділився, що квіти можна теж їсти, а несмачних продуктів в природі не існує.

8 правил на кухні Євгена Клопотенка

"Мої 8 незмінних правил, якими я керуюся, коли готую:

1. Світ їжі безмежний. Тому є тільки котлети, борщ і олів'є – це не пробачно.

2. Солодко-солоні поєднання – божественні: чорний шоколад з морською сіллю, м'ясо з ягідним/фруктовим соусом, сир з конфітюром і т. д.

3. Їжа піднімає настрій. Вона повинна бути шалено смачною і приносити задоволення. В іншому випадку, їжа втрачає сенс і стає просто джерелом калорій.

4. Несмачних продуктів не існує – кожен унікальний по-своєму. Потрібно просто підібрати йому правильне поєднання, застосування і дозволити, тим самим, цьому смаку розкритися.

5. Квіти теж можна їсти. І вони приголомшливі, особливо чорнобривці.

6. Смачно – не означає дорого. Можна при найменших витратах готувати прекрасні страви.

7. Смак – це завжди експеримент.

8. Коли ви готуєте – правил і обмежень немає."

Читайте також: Відомий кулінар розвіяв популярний міф про несумісність продуктів