Якщо вас мучить печія, не обов'язково одразу пити таблетки – з'їжте скибочку дині. Вона нейтралізує кислоту, передає Сosmo.

Читайте також: Вчені назвали явище, яке більше шкодить здоров'ю, ніж куріння

Також допомагає впоратися з печією імбир – він має протизапальні властивості, заспокоює нервову систему і абсорбує шлункову кислоту.

Банани також знижують кислотність в шлунку і зменшують неприємні симптоми. Також добре заспокоює шлунок вівсянка та домашній йогурт.

Зелені овочі теж мають властивості, аби побороти печію, оскільки мають високий рівень pH.

І зовсім простий спосіб, який завжди є під рукою, це – жувальна гумка. Від її жування виділяється велика кількість слини, яка змиває кислоту зі стінок стравоходу.