Яєчна кава (В'єтнам)

Так, у В'єтнам п'ють каву, в основі якій – яєчний жовток, згущене молоко, цукор і гаряча кава, пише портал "Навколо нас".

Лапландська кава (Фінляндія)

У чашку спочатку кладеться лапландський сир, потім заливається кава.

Еспересо по-римськи (Італія)

Еспресо зі шматочком лимона, при чому перед вживанням лимон треба "розплющити" ложечкою об стінки або дно чашки.

Лагріма (Аргентина)

У молочну піну додається лише пара крапель міцної кави. Простіше кажучи, це скоріше молоко з кавою.

Бондон (Іспанія)

Це еспресо зі згущеним молоком. А якщо змішати половину звичайного молока з половиною згущеного молока, вийде leche y leche.

Кава зі спеціями (Марокко)

Суміш спецій із насіння кунжуту, чорного перцю і мускатного горіха з кавовими бобами перемелюється і виходить дійсно сильний напій.

Кава з чаєм (Гонконг)

Мікс з кави і чаю з молоком вражає з першого ковтка. Знадобиться 4 пакетики чорного чаю, перець, згущене молоко і 2 шота кави.

Фраппе (Греція)

Кава, морозиво, згущене молоко і крижана вода – ось інгредієнти смачного frappе.

Фарисей (Німеччина)

Цей напій винайшли у Німеччині для того, щоб маскувати наявність алкоголю на сімейних урочистостях: під рясним шапкою зі збитих вершків "ховається" пристойна порція рому в каві.

Кава з часником і медом (Туреччина)

Популярний напій в Туреччині. Ця кава ще називається "Рецепт старого мавра".

Читайте також: Вчені запевняють – кава лікує печінку