Що потрібно знати, щоб правильно з'їсти шоколад

12 липня 2013, 14:54
Читать новость на русском

Джерело:

korrespondent.net

Експерти з'ясували, що на сприйняття людиною смаку шоколаду впливає температура повітря, його вологість і навіть - час доби.

Особливий шоколад радять куштувати при звичайній кімнатній температурі (22-24 градуси) в помірно освітленому, сухому місці.

Найкращий варіант - утримувати шоколад у роті якнайдовше і не жувати. Так можна вберегти себе від переїдання і по-справжньому відкрити для себе смак шоколаду.

Аби сформувати правильне ставлення до шоколаду, потрібно вивчити історію торгової марки. В такому випадку спрацьовує ефект самонавіювання. Людина, до прикладу, може уявити, що ці какао-боби з приватної ферми збирала літня пара у Венесуелі.

Читайте також: Покращити роботу мозку допоможуть звичайні йогурти

Взимку експерти рекомендують використовувати в якості начинки до шоколаду горіхи і наповнювачі типу "трюфель". Такі складові заспокоюють і допомагають зігрітися. Влітку краще використовувати більш "легкі" варіанти: яблучний джем, курагу.