Про це повідомили у Держпродпотребслужбі, пишуть "Українські новини".
59-річну жінку госпіталізували з діагнозом "ботулізм, середня форма важкості".
Зі слів жительки Хмельниччини, вона вживала консервовану продукцію домашнього виготовлення "тушонка зі свинини" і рибну консерву промислового виробництва "кілька в томаті".
Фахівці Держпродпотребслужби підозрюють, що захворювання, ймовірно, зумовило саме вживання рибної консерви "кілька в томаті" промислового виробництва.
Читайте також: Спалах ботулізму в Україні: причини, симптоми і карта поширення
Нагадаємо, 18 липня в Україні зафіксували кілька нових випадків захворювання на ботулізм. Один зі випадків захворювання стався через вживання рибної консерви промислового виробництва.
Станом на 15 липня, за данимим Міністерства охорони здоров'я, всього від ботулізму в Україні протягом 2017 року захворіло 62 людини, з них померло 9 осіб.