Людям за 40 радять їсти овес і пити молоко

2 листопада 2012, 06:11
Читать новость на русском

Джерело:

zdr.ru

Експерт в області дієтології Ян Марбері розповів, що після 30 років організм з віком потребує меншої кількості енергії. Тому людям після 30-40 років варто переглянути свій раціон.

Дієтологи радять вживати овес, мигдаль, сою та ряд інших продуктів. Аби вберегти себе від серцево-судинних захворювань і діабету, а також передчасного старіння.

Так, овес допомагає знизити рівень "поганого" холестерину. А антиоксиданти, якими багатий цей продукт, запобігають атеросклерозу.

Вишні допомагаю знизити рівень сечової кислоти в організмі.

Фахівці радять вживати мигдаль, адже він знижує рівень холестерину та ризик серцево-судинних захворювань і діабету.

Соя теж допоможе у боротьбі з холестерином. До того ж підвищує щільність кісткової тканини у жінок та збільшує чоловічу фертильність.

Дієтологи радять вживати помідори, адже вони знижують ризик виникнення і поширення ракових клітин. Допоможуть і в боротьбі з атеросклерозом артерій.

Молоко необхідне для кісток. До того ж перешкоджає віковим зменшення м'язової маси.

Крім того, медики рекомендують їсти курятини, адже це м'ясо багате білками.

До слова, щоденне вживання яєць може нашкодити системі травлення, а також викликати алергію та харчову непереносимість.

Американській фахівець з харчування Ніколас Перриконе назвав перелік продуктів найкорисніших для краси.