Працівники центру споживчих експертиз "Тест" перевірили продукцію десяти українських виробників і одного закордонного. Лише в чотирьох випадках те, що тестували, й справді було маслом, без усіляких домішок.
Найменше зауважень до великих виробників. А от малі підприємства часто економлять на інгредієнтах. Експерти насамперед радять дивитись на ціну — справжнє масло не може бути надто дешевим. А ще закликають уважно читати склад продукту.
Масло дуже чутливе до температури. Якщо у вас масло м'яке і при кімнатній температурі, і в холодильнику, і в морозильній камері — це повинно насторожити, бо найчастіше так "поводиться" саме фальсифікований продукт,
— сказала керівник відділу тестувань Центру експертиз "Тест" Ніна Кільдій.
Читайте також: Що не можна робити відразу після їжі