Як зробити зелений чай кориснішим: поради експерта

16 травня 2017, 10:17
Читать новость на русском

Відомий американський дієтолог Кері Глассман розповіла , як найкраще посилити корисні властивості зеленого чаю.

Про це розповідають на My Domaine.

Кері розповіла, що часто корисні властивості можуть бути зменшені через додавання ароматизаторів.

Користь зеленого чаю зменшується при додаванні ароматизаторів і будь-яких інших добавок і підсолоджувачів. Тому я б рекомендувала відмовитися від використання таких популярних у наші дні гранатового або журавлинного чаю. Потрібно вибирати якісний і натуральний зелений чай без додаткових непотрібних інгредієнтів,
– радить вона.

Глассман також зазначає, що корисними буде додавати в зелений чай фрукти, м'яту, а також журавлину або будь-які інші добавки, але лише виключно в чистий і натуральний чай без ароматизаторів.

Читайте також: Чим корисний зелений чай: головні властивості

Цікавою особливістю при виборі чаю є розмір листків. На думку дієтолога, зелений чай з великими листками – це індикатор його якості.

Кері також рекомендує пити гарячий зелений чай – таким чином організм отримує максимальну користь від напою, на відміну від чаю з льодом, корисні властивості якого зменшуються.