Як зробити хурму нетерпкою – поради, що пригодяться
6 грудня 2016,
20:10
Читать новость на русском
Хурма стала одним з найпопулярніших зимових фруктів. Вона має чимала корисних вітамінів, яких нам так бракує взимку. Однак, часто смак може зіпсувати терпкість цієї ягоди.
Дієтологи в ефірі 1+1 переконують, хурма містить велику кількість бета-каротину, вітаміну С та калію. Також ця ягода є чудовим джерелом клітковини. В 100 г міститься майже 10% добової норми, це вдвічі більше, ніж в яблуках.
Терпкість хурми можна не боятись, адже від неї дуже легко позбавитись.
Як радять дієтологи, покращити смак хурми можна попередньо заморозивши ягоду. Після цього хурма стає більш м'якою. Або ж ягоду можна просто потримати близько години у холодній воді.
Читайте також: 5 поживних речовин для бадьорого настрою: в яких продуктах їх шукати