Вчені з'ясували, який продукт покращує роботу мозку

4 жовтня 2016, 01:42
Читать новость на русском

Дослідники виявили, що йогурт з пребіотиками чудово впливає на мозкову активність людини.

Вчені вивчали йогурт, насичений пребіотиками. Учасниками експерименту стали жінки віком до 55 років, повідомляє Радіо 24.

Перша група вживала спеціальний йогурт для оздоровлення мікрофлори кишківника. Друга – звичайний йогурт, а третя не вживала цей кисломолочний продукт.

Виявилось, що піддослідні з першої групи позбулись явних симптомів нервозності, а їхній емоційний стан був повністю збалансованим. На відміну від тих, хто не вживав йогурти взагалі.

У жінок, які ласували звичайнісінькими йогуртами показники були середніми.

Читайте також: Як осінь впливає на людей: 5 сезонних змін, які трапляються з кожним