Про це повідомляє My Domaine.
Такою спецією є кориця. Результати такого дослідження оприлюднили науковці на зустрічі Американського товариства біохімії і молекулярної біології.
Науковці зазначають, що кориця при регулярному вживанні стає потужним "метаболічним центром" та сприяє позитивним змінам на клітинному рівні.
Нам вдалося з'ясувати, що кориця взаємодіє з деякими ферментами в організмі. В цілому наше дослідження показало, що ця пряність містить потужні антиоксиданти і перешкоджає старінню, а також володіє безліччю інших дійсно важливих переваг для здоров'я,
– розповіла Емі Стокерт, професор біохімії з Університету Північного Огайо.
Фахівець також зазначила, яку оптимальну кількість кориці необхідно вживати для максимального ефекту:
"Щоб відчути на собі всі корисні властивості кориці не потрібно вживати пряність у великих кількостях. Достатньо не більше одного грама в день, щоб відчути ефект", – додала Стокерт.
Читайте також: 8 корисних спецій, які повинні бути у вашій кухні