Вчені назвали їжу, яка провокує онкологічні захворювання майже у 100 разів

2 травня 2018, 20:05
Читать новость на русском

Їжа з високим вмістом "поганого" холестерину призводить до розвитку ракових пухлин в організмі.

Таких висновків дійшли дослідники з Каліфорнійського університету у Лос-Анджелесі, передає "Країна здоров'я".

Вони провели дослідження на мишах, яких годували продуктами з високим вмістом "поганого" холестерину. В результаті – у піддослідних помітили зростання і ділення стовбурових клітин в тканинах кишківника.

Читайте також: Вживання якого напою може вберегти від раку

Чи є цей холестерин причиною утворення злоякісних пухлин в інших органах і тканинах – вчені наразі не з'ясували.

Аби уникнути розвитку онкозахворювань, лікарі рекомендують виключити з раціону їжу, яка містить насичені жири, трансжири та швидкі вуглеводи. А ці компоненти містить увесь фастфуд, картопля фрі, борошняні вироби та солодощі.

Фастфуд провокує виникнення онкологічних захворювань майже у 100 разів