Що їсти взимку, аби не хворіти: поради експертів
18 грудня 2016,
07:02
Читать новость на русском
Дієтологи стверджують, що у зимовому меню повинні бути часник, печінка, овочі і фрукти.
Так, за словами фахівців, часник має сполуки сірки, які стимулюють важливі клітини імунної системи – Т-лімфоцити і макрофаги, пише портал Neboley.
У зимовому меню мають бути і продукти, що містять цинк. Він запобігає ослабленню захисних функцій організму. Цинк є у морепродуктах, особливо в устрицях, печінці, яловичині, свинині, індичці, баранині, сочевиці, кунжуті, гарбузі і йогурті.
Не забувайте про овочі і фрукти, які забезпечують організм вітамінами, мінералами і антиоксиданами.
Читайте також: Топ напоїв, які можуть зберегти молодість