Серцево-судинні захворювання

Новий фактор, від якого залежить тяжкість інсульту і ймовірність ускладнень
17 чер
17:03
Найбільший ризик інсульту і ускладнень після нього є у людей, які регулярно споживають червоне м'ясо та інші продукти тваринного походження. Вчені визначили конкретні біомаркери, які можуть вказувати на ризики і тяжкість інсульту, а також нові терапевтичні цілі для запобігання захворювання і його наслідків.
В Україні вперше провели операцію за допомогою методики віртуальної реальності
9 чер
19:01
В Україні вперше провели операцію за допомогою передопераційного моделювання методикою віртуальної реальності. Незвичайну операцію проводили у Львівській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги у центрі серця і судин.