Ківі – містить в собі велику кількість вітамінів РР, Е, В1 і В2, денну дозу вітаміну С, який, в свою чергу, зміцнює імунну систему, підвищує опірність організму до інфекцій, зміцнює кровоносні судини. У ківі досить велика кількість калію, магнію (магній регулює клітинний обмін, а в поєднанні з вітаміном С, підтримує серцевий м'яз).

Читайте також: Комаровський розвінчав популярні міфи про профілактику грипу

Тож медики радять саме ківі додати до свого осіннього раціону. Окрім свого позитивного впливу на імунну систему, ківі ще й здатен спалювати шкідливі жири в організмі, що позбавляє судини від тромбів і продовжує нам життя.

Щоденна норма – два-три плоди ківі. Таким чином, вже через місяць зменшується ризик утворення тромбів і знижується рівень шкідливих жирних кислот у крові.