Корисні властивості мигдального молока, про які ви могли не знати
Лікарів стверджують, що мигдалеве молоко є надзвичайно корисним для людського організму. Воно не містить холестерину і може вилікувати від багатьох хвороб.
Журнал Ladyjour зібрав корисні властивості мигдалевого молока для здоров'я.
Міцні кістки
Одна порція мигдального молока містить 30% необхідної добової норми кальцію і 25% вітаміну D. Завдяки наявності вітаміну D, кальцій добре засвоюється, що допомагає мати міцні кістки чоловікам, жінкам, дітям і немовлятам.
Вітамін D допомагає поліпшити імунітет і функції клітин. Деякі дослідження показали, що вітамін D допомагає посилити щільність кісткової тканини при остеопорозі.
Контроль цукру в крові
Мигдальне молоко містить малу кількість вуглеводів, що не дозволяє значно збільшити рівень цукру в крові, знижуючи ризик розвитку діабету.
Гострота зору
В мигдалевому молоці виявлено незначну кількість вітаміну А, якого цілком достатньо для того, щоб допомогти зберегти гостроту нашого зору.
Читайте також: Що їсти взимку, аби не хворіти: поради експертів
Догляд за шкірою
Кожна порція мигдального молока без домішок містить 50% від рекомендованої добової норми вітаміну Е. Це потужна живильна речовина володіє антиоксидантними здібностями, що допомагає зберегти вітамінний баланс в організмі і перешкоджає руйнуванню вітаміну А.
Контроль ваги
Один стакан мигдального молока містить 60 калорій, на відміну від 146 калорій у незбираному молоці, 122 калорій в 2% молоці, 102 калорії в 1% молоці і 86 калорій в знежиреному молоці. Це робить мигдальне молоко відмінною альтернативою, яка допоможе вам знизити або зберегти свою вагу.