5 причин, чому варто з'їсти грушу прямо зараз
Джерело:
ЕdinstvennayaДо кінця серпня груша дозріває, саме тому початок вересня – сезон цього фрукту. Але груша не тільки смачна, вона ще й неймовірно корисна.
Для прикладу, періодичне вживання груші здатне зробити вас красивішими, бадьорішими та здоровішими.
Читайте також: Рецепт вихідного дня: смачний гарбузовий суп
Бадьорість
Щоб бути бадьорим протягом дня не обов'язково літрами пити каву чи енергетики. Фолівевая кислота, яка міститься в грушах, підбадьорить краще будь-якого стимулюючого напою. Оскільки, груша ще й нормалізує тиск, то протягом дня у вас не буде стрибків активності.
Молодість
Груша багата антиоксидантами, які затримують передчасне старіння клітин і сприяють їх регенерації. Крім того, вживання груші може ще й запобігати онкологічним захворюванням.
Сезон груші – кінець серпня, початок вересня
Фігура
Клітковина, яка міститься в груші в підвищених кількостях, нормалізує травлення і прискорює обмін речовин, що сприятливо позначається на фігурі.
Читайте також: Це треба знати: яких вітамінів найбільше бракує восени
Здоров'я
Груша містить вітаміни, які так необхідно організму саме з початком осені: А, В1, В2, Е, Р, РР, С. Вони відповідають за стан шкіри, нігтів і волосся, бадьорість, емоційну стабільність, інтелект і, звичайно, імунітет.
Груша містить вітаміни, які потрібні організму на початку осені
Очищення
Груша позитивно позначається на роботі підшлункової залози і очищає печінку з нирками. Фруктоза в груші не вимагає для засвоєння інсуліну, тому її часто прописують діабетикам.