5 причин, чому варто з'їсти грушу прямо зараз

3 вересня 2017, 12:33
Читать новость на русском

Джерело:

Еdinstvennaya

До кінця серпня груша дозріває, саме тому початок вересня – сезон цього фрукту. Але груша не тільки смачна, вона ще й неймовірно корисна.

Для прикладу, періодичне вживання груші здатне зробити вас красивішими, бадьорішими та здоровішими.

Читайте також: Рецепт вихідного дня: смачний гарбузовий суп

Бадьорість

Щоб бути бадьорим протягом дня не обов'язково літрами пити каву чи енергетики. Фолівевая кислота, яка міститься в грушах, підбадьорить краще будь-якого стимулюючого напою. Оскільки, груша ще й нормалізує тиск, то протягом дня у вас не буде стрибків активності.

Молодість

Груша багата антиоксидантами, які затримують передчасне старіння клітин і сприяють їх регенерації. Крім того, вживання груші може ще й запобігати онкологічним захворюванням.


Сезон груші – кінець серпня, початок вересня

Фігура

Клітковина, яка міститься в груші в підвищених кількостях, нормалізує травлення і прискорює обмін речовин, що сприятливо позначається на фігурі.

Читайте також: Це треба знати: яких вітамінів найбільше бракує восени

Здоров'я

Груша містить вітаміни, які так необхідно організму саме з початком осені: А, В1, В2, Е, Р, РР, С. Вони відповідають за стан шкіри, нігтів і волосся, бадьорість, емоційну стабільність, інтелект і, звичайно, імунітет.


Груша містить вітаміни, які потрібні організму на початку осені

Очищення

Груша позитивно позначається на роботі підшлункової залози і очищає печінку з нирками. Фруктоза в груші не вимагає для засвоєння інсуліну, тому її часто прописують діабетикам.